Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Meubel - meubel winkels limburg
Slimme Koopjes Meubels
Er zijn veel aanbieders op internet met slimme koopjes…. maar hier bent U op het juiste adres !! Mede door jarenlange ervaring in de handel hebben wij wereldwijd goede contacten opgebouwd met diverse leveranciers. Daardoor hebben wij de nieuwste en de beste koopjes snel in huis !! Middels onze online-winkel kunt u op uw gemak 24 uur per dag bij ons voordelig shoppen. Ook kopen wij regelmatig verschillende partijen op uit faillissementen welke wij zorgvuldig selecteren en de leukste producten voor U eruit halen. Daarnaast maken wij in onze werkplaats meubels voor onze eigen collectie die wij verkopen aan winkeliers in binnen- en buitenland, maar… die ook Ú voordelig bij ons kunt kopen en honderden euro\'s kunt besparen. Geregeld organiseren wij verkoopdagen. Op deze dagen verkopen wij overtollige voorraden, producten uit geannuleerde orders, monstermodellen etc. !! Bent u op bijvoorbeeld op zoek naar: eiken meubels- eiken tafels- eiken kasten- eiken plasmameubels- koloniale meubels- teak meubels- vergrijsde meubels- teak tafels- dingklik tafels- vitrinekasten- grutterskasten etc. of bent u op zoek naar iets wat hierboven niet is genoemd, stuur ons dan een mailtje met uw vraag. OoK: Tafels op maat gemaakt, kasten op maat gemaakt, meubels maatwerk, kast op maat gemaakt, maatwerk tafels. Veel shop- plezier!!
http://www.slimmekoopjes.nl
Verstraelen
Verstraelen meubelfabriek tienray. meubelfabriek verstraelen - meubels, tafels, kasten, computermeubels, video en tv kasten
http://www.verstraelen.nl
Gerelateerd
 • Michel Houellebecq stelt boekpromotie uit na aanslag
  De Franse auteur Michel Houellebecq heeft de activiteiten om zijn nieuwste boek Soumission te promoten uitgesteld vanwege de aanslag op Charlie Hebdo.
 • Vrijwilligers klussen voor NL Doet
  Op veel plaatsen in Flevoland zijn vrijdag en zaterdag vrijwilligers in actie gekomen voor NL Doet. Dat is een landelijke actie van het Oranje Fonds, waarbij het vrijwilligerswerk onder de aandacht wordt gebracht. Eén van de projecten in Lelystad was het maken van meubel- en decorstukken voor een zomerkamp. Dat gebeurde in een schuur aan de Knarweg. In de Rumbastraat in Almere waren vrijwilligers bezig met het opknappen van een speelveld en enkele bloembakken. Volgens de organisatie is zo'n vrijwilligersdag belangrijk voor de saamhorigheid in de buurt.
 • De Buizerd 9 , Surhuisterveen
 • Meubel-Planet vertrekt uit Beneden-Leeuwen
  BENEDEN-LEEUWEN - De Meubel-Planet aan de Van Heemstraweg in Beneden-Leeuwen gaat eind november dicht. Dit omdat de meubelzaak niet zoveel oplevert als gehoopt. Eén van de redenen hiervan is volgens mede-eigenaar Rogier Oosterbaan dat er in Wijchen een aantal meubelzaken zit in Woondrôme. Daar komt bij dat er ook vestigingen van Meubel-Planet zijn in Huissen en Nijmegen.
 • Verbouwingsopruiming bij Joldersma Wonen
  SCHOONEBEEK - Joldersma Wonen in Schoonebeek van de broers René en Erik Joldersma is bezig met een verbouwingsopruiming.
 • De Groenling 33 , Surhuisterveen
 • Rikkerdaweg 4 , Lutjegast
 • Mooie collectie meubelen bij Kooijman Interieurs
  Kooijman Gladzo, gevestigd aan de Touwslagersweg 14 te Woerden, heeft een veelzijdig assortiment op het gebied van meubels van onder andere KARAT. KARAT biedt u
 • Overzicht: Dit zijn de beste boeken van de week
  Een week vol nieuwe boeken en dus nieuwe recensies; waarin werd gerecenseerd, bekritiseerd, bejubeld en geprezen. Hier volgt een overzicht van de beste boeken van de week.